Yumoş Extra Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı Sakura 1440 ml

tüm Yumoş ürünlerini incele

kişi bu ürünü sepetine ekledi!
249. 00 TL
169. 00 TL

-Kiraz çiçeğinin muhteşem kokusuyla giysilerine yeni yıkanmış gibi kalıcı ferahlık ve 
efsane yumuşaklık sağlar. 
-İçeriğindeki Pro-Fresh teknolojisi ile giysilerinize yeni yıkanmış gibi kalıcı ferahlık ve efsane yumuşaklık sağlar.
-Koku uzmanları* ile geliştirilen ve ferahlık kapsülleri içeren parfümü ile giysilerinizde kalıcı koku ve ferahlık sağlar. 
-Kumaş uzmanları* ile geliştirilen doku koruma özelliği ile giysilerinizi oluşturan lifleri sararak, giyme ve yıkama sırasındaki yıpranmayı engeller. 
-Bu sayede efsane yumuşaklık, hızlı kuruma ve kolay ütüleme sağlar. 
-Renk uzmanları* ile geliştirilen özel formülü ile Yumoş Extra Sakura, giysilerinizin renklerinin daha uzun süre yeni gibi kalmasını sağlar. 
-Çok sevdiğiniz ve renklerini hiç kaybetmek istemediğiniz giysileriniz Yumoş Extra Sakura ile artık hep sizinle. 
-Yumoş Extra’nın uzmanları ile geliştirilen özel formula ile deterjanın etkisini nötralize ederek cildinize özen gösterir. 
*Yumoş Extra teknolojisini geliştirenler.


Birlikte Alın