Maruderm Vücut Scrub Aydınlatıcı Pirinç Suyu AHA+Hyaluronik Asit 250 ml

tüm Maruderm ürünlerini incele

kişi bu ürünü sepetine ekledi!
500, 00 TL
199, 00 TL

Maruderm Aydınlatıcı Toz Peeling 60 Gr

Ürünü Kimler Kullanmalı?

Hassas ciltlerin de kullanabileceği nazik bir peelingdir. Cildinin derinlemesine temizlenmesini isteyen, pürüzsüz, aydınlık, lekesiz bir görünüm isteyen ciltlerin kullanımına uygundur.

Cilt Tipine Özel Kullanım Sıklığı:

Hassas Ciltler: Haftada 1 ya da 2 kullanım

Normal Ciltler: Haftada 2 ya da 3 kullanım

Karma ve Yağlı Ciltler: Haftada 2 ya da 3 kullanım

Kuru Ciltler: Haftada 1 ya da 2 kullanım

Ürün Özellikleri: 

İçeriğindeki %3 Vitamin C, cildinize doğal bir ışıltı katarken, güçlü antioksidan özellikleriyle cilt tonunu eşitler ve leke görünümünü azaltmaya yardımcı olur. %0.5 Ferulik Asit, serbest radikallere karşı koruma sağlayarak cildin genç ve sağlıklı kalmasına yardımcı olur. %0.2 Kojik Asit ise ciltteki koyu lekelerin görünümünü hafifletir ve cilt tonunu aydınlatmaya destek olur.

Öne Çıkan İçerikler:

Vitamin C, Ferulik Asit, Kojik Asit

İçindekiler:Zea Mays (Corn) Starch, Sodium Cocoyl Isethionate, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Cellulose Acetate, Quercetin, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Palmitate, Ferulic Acid, Kojic Acid, Allantoin, Diglycerin, Maltodextrin, Papain.


Sku: ST24090163 Barcode: 8682397031151

Sadece harici kullanım içindir. Ürünü kullanmadan önce istenmeyen olası yan etkileri ve tahrişi önlemek için yama testi yapmanız önerilir. Tahriş durumunda kullanmayı bırakınız ve bir dermatoloğa danışınız. Çocukların ulaşamayacağı güvenli bir yerde saklayınız. Ürünü kullandığınız dönemlerde güneş kremi kullanmanız tavsiye edilir. Göz içine direk temasından kaçınınız. Teması durumunda bol su ile yıkayınız. Toz ürünü doğrudan solumayınız. 

Saklama Koşulları: Ürünü +5°C ve +25°C arasında oda sıcaklığında saklayınız.

Yeterli miktar ürünü avuç içinize alın ve su ile hafif bir köpüğe dönüşene kadar karıştırın. Köpüğü gece rutininizde masaj hareketleriyle cildinize uygulayın. Uygulamadan sonra yüzünüzü bol su ile yıkayınız.

Birlikte Alın